Autóüveg fóliázás Budapest

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

Autóüveg fóliázás Budapesten, online marketing

2017. november 12. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Autóüveg fóliázás – Autóüveg fóliák

Az esztétikai igényen túl az autófóliák számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, melyek biztonságot és védelmet jelentenek számunkra. Az autófóliázás területén széles hő-és fényvédő, biztonsági fólia választékkal rendelkezünk. Az egyedi igényekhez igazodva minden megrendelőnk számára megtaláljuk a hatékony és megfelelő megoldást az autófóliázásban.

Az autófóliák alkalmazási területei:

    • Hővédelem az autófóliázásban:Az egyre erősödő felmelegedés és a napsugárzás miatt sokszor az autónkban sem érezzük jól magunkat. Az üvegen átáramló erős meleg miatt egyre nagyobb fokozatra kapcsoljuk a légkondicionálást, ennek következményeként pedig inkább csak megfázunk mintsem a komfort érzetünkön javítanánk.Az autófólia használata során csökken az autónk belső légterének a felmelegedése, kizárva az égető UV sugárzást és az alacsonyabb fokozatra állított klímaberendezés miatt közvetve bár, de az autófóliázásnak köszönhetően még az autónk fogyasztása is csökken.

autófólia és autófóliázás, épületfóliázás Budapest

autófólia autóüveg fóliázás autófóliázás árak

épületfóliázás

  • Fényvédelem az autófóliázásban:Az árnyékolás a másik fontos szempont az autófóliák választásánál.A vakító napfény is zavaróan hat ránk mindennapi autóvezetésünk során. Alacsony fényáteresztéssel rendelkező fóliákat alkalmazunk ennek enyhítésére.Áruvédelmi szempontból a kis haszonjárművek esetén elengedhetetlen a raktér belátás elleni védelme, amelyekre a legsötétebb anyagokat javasoljuk.
  • Biztonsági szempontok az autófóliázásban:Balesetek során az összetört autóüveg nagyon komoly sérüléseket okozhat az autóban ülőknek.A fóliával ellátott ablakok esetén az üveg összetörik, de az autóüveg nem esik az utastérbe a szilánkok a fólián maradva nem jelentenek veszélyt az autóban ülő személyekre.Autó feltörési kísérlet során a fóliázott ablaküveg ( mivel a fólia összetartja az összetört üveget ) tovább nehezíti a betörő dolgát, így késleltetve annak a jármű belsejébe való bejutását vagy akár el is riaszthatja a tolvajt.

Az autófóliákra vonatkozó szabályok:

Magyarországon az EGB 43. előírásának és a 2005/84 -es kormányrendelet értelmében a következő korlátozásokkal helyezhető el az autófólia a gépjárművek üvegfelületein.

  • A hátsó szélvédőre és a “B” oszlop mögötti összes oldalüvegre tetszőleges sötétségű AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető.( Figyelem: 2008 -tól nem H engedélyt ad ki a hatóság )
  • Az első oldalablakok esetében: min. 70% látható fényáteresztéssel AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 70% -os kritériumnak.
  • Az első szélvédő esetében: min. 70% látható fényáteresztéssel AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. Ebben az esetben is az üveggel együtt kell érteni a 70% -ot. A szélvédő tetejére a napellenző lehajtott vonaláig terjedő fényvédőcsík tetszőleges sötétségben ragasztható.

Autóalkatrészek és felszerelések webáruház:

autóalkatrészek és felszerelések webáruház

Az autófóliák előnyei:

A járműve légterének hőmérséklet csökkentésére, a káros UV sugárzás kivédésére, valamint esetleges üvegtörés okozta baleset megelőzésére mindenképp ajánlott üvegeinek autófóliával történő bevonása.

Az általunk kínált megbízható minőségű SKYFOL amerikai autófóliákra 5 év garanciát adunk, mely garancia vonatkozik a leválásra, felhólyagosodásra, fémkiválásra és delaminálódásra.

Keressen meg bennünket, mert autófóliázásban minden igényre megtaláljuk a megoldást !

Online marketing érdekesség a világból angolul:

online marketing

online marketing ügynökség Budapest.

Új élet Szakítás után, Down comforter and down pillow, Upholstery cleaning, chiptuning, fogszabályozó, használtautó

chiptuning szakítás után Hamvay Lang szakítás down comforter and pillow fogszabályozó új élet szakítás után upholstery cleaning tips kisteherautoberles használtautó használtautóÚj élet Szakítás után, Down comforter and down pillow, Upholstery cleaning, chiptuning, fogszabályozó és használtautó

A bejegyzés trackback címe:

https://autouvegfoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr7913251103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Piackutatás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, autófóliázás, chiptuning, sos zárjavítás, lakásdekoráció

piackutatás és közvéleménykutatás az entercomtól autófóliázás vízvezeték szerelő árak, vízszerelő a petersegit.hu honlapon hegesztés és lemezmegmunkálás

multijogsi piackutatás

soso zarjavitas budapest

kiváló lakásdekoráció a designfurdoszoba oldalon Piackutatás és autófóliázás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, sos zarjavitas, chiptuning, lakásdekoráció