Autóüveg fóliázás Budapest

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS

2020. szeptember 28. - Kyocera Nyomtatók Global Union

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS

 

Tudni szeretné, hogy miként zajlik egy autóüveg fóliázás? Fél, hogy mit fognak tenni autójával? Teljesen érthető az aggodalma, gondoltuk leírjuk, hogy mi fog történni az autójával lépésről-lépésre, hogy emiatt se kelljen aggódnia.

Az autóüveg fóliázás történhet szétszedéssel és szétszedés nélkül. Szétszedés esetén vagy a kárpitot bontják le, vagy teljesen kiszerelik az üveget. Szétszedés nélküli telepítéskor az autóüveg fóliázás a kárpit megbontása nélkül zajlik. Mindkét módszerrel lehet makulátlan vagy silány munkát is végezni, mindkét módszerrel lehet károkozás nélkül dolgozni, de komoly kárt is okozhat egy kezdő. Kiemelten fontos, hogy profi szakműhelyt válasszon, a SkyFol szerződött telepítői állományában megbízhat. Amennyiben mégis van Ön által előnyben részesített autóüveg fóliázási eljárás, úgy érdeklődjön telepítőnknél, hogy melyik eljárással dolgozik.

FÓLIÁZÁS SZÉTSZEDÉS NÉLKÜL

Először kimaszkoljuk azokat a felületeket, ahonnan kosz kerülhet a fólia alá telepítés közben.

Ezután megtisztítjuk vegyszerrel az üveget, majd mechanikai tisztítást végzünk pengével, így minden felületi szennyeződéstől megszabadítjuk az üveget.

Felhelyezzük a fóliát, majd méretre vágjuk.

A fólia hő hatására veszi fel az üveg formáját, ezt nevezzük zsugorításnak.

A következő munkafázis az üvegfelület belsejének megtisztítása (ide kerül a fólia), majd a fóliához tartozó engedélyszám felragasztása. A címke csak a fólia és az üveg között van helyes pozícióban

A fólia bekerül végső helyére, víz és adalékanyag segítségével kikasírozzuk.

Majd kész is a fóliázás. Most már védve vagyunk a nap káros és kellemetlen sugárzásától.

FÓLIÁZÁS SZÉTSZEDÉSSEL

A szétszedéses fóliázás a kárpit leszerelésével kezdődik.

Második lépésben kiszerelésre kerül az üveg.

Az üveget tökéletesen letisztítják és a teljes üvegfelületet fóliázzák.

A már fóliázott üveget visszaszerelik a helyére és a felrakják a kárpitot. Készen is van a munka.

A család biztonsága a legfontosabb

A biztonsági fóliák alapvető funkciója, hogy védjenek az üveg szilánkos törésével szemben, ezzel védelmet nyújtva az esetleges sérülések ellen. Otthonunk védelmén túl, ahol szeretteink, gyermekeink védelme kérdés nélküli, közintézményekben és bizonyos helyeken a szilánkmentesítést törvény írja elő.

A Skyfol biztonsági fóliák lassítják az üvegen történő áthatolást. Vastagabb változatai gyakorlatilag lehetetlenné teszik az üveg keresztül történő áthatolást. A Skyfol biztonsági fóliák ereje nem csak az alapanyag vastagságából ered, hanem az alkalmazott különleges, ipari ragasztóban is, amely a fóliát az üvegre erősíti.

A víztiszta SkyFol S sorozattal biztonságban érezheti magát, teljesítményére számíthat. Az SkyFol S sorozat vastagabb a hagyományos üvegfóliáknál és biztonsági ragasztóval készül, így üvegtörés esetén az üvegtáblát egyben tartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://autouvegfoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr1916218392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Piackutatás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, autófóliázás, chiptuning, sos zárjavítás, lakásdekoráció

piackutatás és közvéleménykutatás az entercomtól autófóliázás vízvezeték szerelő árak, vízszerelő a petersegit.hu honlapon hegesztés és lemezmegmunkálás

multijogsi piackutatás

soso zarjavitas budapest

kiváló lakásdekoráció a designfurdoszoba oldalon Piackutatás és autófóliázás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, sos zarjavitas, chiptuning, lakásdekoráció