Autóüveg fóliázás Budapest

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

Elektromos autó, használt autó Autóüveg fólizás

Autófóliázás

2020. október 08. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Autófóliázás

  • Minél sötétebb az autófólia, annál több hőt tart kint   
    Nem igaz. Nem kell sötétnek lennie az autófóliának ahhoz, hogy hatékonyan kint tartsa a hőt. Már olyan autófóliák is vannak a piacon, melyek szinte víztiszták és a hő akár 72 %-át kiszűrik.
    • Legálisan az első üvegfelületekre is!A SkyFol NT 85-ös autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!
  • Az ablakok mozgatása sérülést okoz az autófólián.
    Nem igaz. Bizonyos telepítési technikánál kérik, hogy a „kiszáradásig” ne mozgasd az üveget, ami 2-3 nap. (Vannak kivételek, amelyik autóban nem szereltek a pára lehúzó gumiba filcet az össze karcolhatja a fóliát!) Ez után semmi kárt nem tudsz tenni az autófóliában. Persze a rendeltetésszerű használat esetén. Az autófólián van karcálló réteg, amely hivatott azt megvédeni az ilyen sérülésektől.
  • Ha túl sokat húzzuk az ablakokat fel-le, lejöhet a fólia
  • Nem igaz rendeltetésszerű használat esetén. Az autófólián van karcálló réteg, amely hivatott azt megvédeni az ilyen sérülésektől. Az autófóliát mindig a pára lehúzó gumi alá engedjük hogy ne tudjon belekapni a fóliába. Ezzel kivédve a fólia fel gyűrődését.
  • Az autófóliázás tökéletes, gyári minőségű
     Nem igaz. A autófóliázás egy utólagos munka. Soha sem lesz olyan, mintha a gyárban készült volna. Igenis vannak kompromisszumok, sehol sem laborban, pormentesen lezárt tiszta térben végzik a munkát. Ha ezt mondják, menekülj onnan! Akkor másban is be fognak csapni.
    Ez nem jelenti azt, hogy ne a tökéletesre keljen törekedni. Mi járunk autó kiállításokra,  gyorsulási versenyekre, tovább képzésekre de hidd el még nem láttunk misem gyári minőségű fóliát! Gyári minőséget, csak gyári körülmények között lehet előállítani. A fóliás műhelyek nem gyári üzemek.
  • A téli időszakban nem lehet fóliáztatni?!
    Tévhit az hogy a téli időszakban nem lehet fóliáztatni!  Hiszen a fólia felhelyezéséhez szükséges víz nem tud aláfagyni mert ugyanúgy ki van préselve alóla mint bármikor, csak a hidegebb időben hosszabb a kiszáradása.

 

  • A drágább autófólia többet tud!
     Nem igaz. Mint az élet más területén is, itt is vannak olyan gyártók, akik nagyobb árréssel dolgoznak és olyanok, akik kevesebbel. Ne az ár döntsön, hanem az autófólia technikai adatai. Kérd meg, hogy mutassák meg műszerrel, mit tud a fólia. Ha nincs műszer, menj máshova! Ez alapvető felszerelés a szakmában.
     Hasonlítsd össze több autófóliázó műhely és autófólia gyártó műszaki adatait. Ne hagyd magad anyagilag átverni! Csodák nincsenek. Hasonló termékeket kínálnak, csak eltérő áron, és valakinek meg kell fizetni a marketing költséget is. Nézd meg a garancia időt!
     Na most olvastad a kulcsszót! Garancia idő. Sok mindent elárul melyik autófóliára mennyi garancia időt vállal a gyártója. FONTOS! Gyártói garancia szerepeljen rajta mert, a műhely, vagy forgalmazói, vagy márka garancia nem sokat ér. A közelmúltban több ilyen cég megszűnése miatt estek el a garanciáktól vevők. A nagy gyártók viszont évtizedek óta a piacon vannak ezért csak olyan márkát válasszunk melynek gyártója ismert és maga a gyár biztosítja a garanciát!
  • A kárpit szétszedésével tökéletes az autófóliázás.

    Nem igaz. A kivitelezés minősége attól függ, hogyan történt a telepítés, nem pedig a választott technikától. A gépjármű szétszerelése nélkül – megfelelő technikával – kifogástalan a munka. Sőt a szétszerelés hátrányaként előfordulhat későbbi zörgés, beletört patent, nem a gyári anyagok használata. Utána az már nem lesz gyári minőség. Extrém esetben, ha a telepítő az elektronikát elhibázza, még a garanciád is ugorhat. Ha félted az autód, inkább ne engedd megbontani a kárpitot!

     

    • Engedélyezett-e az autófólia szélvédőcsík?
      Igen engedélyezett. Az első szélvédő felső sávjában, a lehajtott napellenző vonaláig szabályos a fólia(kb. 10-15 cm).  A fólia alá felragasztott engedélyszám és műbizonylat a megfelelő és hivatalos eljárás. A sötétség nem meghatározó. Célszerű mindenkinek a saját igényeinek megfelelő sötétséget választani. Valakit zavarhat a fólia sötétsége az esti órákban. Ha valaki magas és beleér a látótérbe az zavaró lehet.
    • Az autófólia helyettesíti a légkondicionálót.
       Nem igaz. Bármennyire is szeretnénk, az autófóliázás csak kiegészíti annak hatását. Egy klíma nélküli autóval szemben érezhető a különbség, de a klímát akkor sem helyettesíti, viszont csökkentheti az autód fogyasztását. (kevesebb hűtés = kevesebb fogyasztás)
       Más előnyei viszont vannak az autófóliázásnak. Kiszűrik általában az UV 99 %-át, azaz lassabban fakul a kárpit. További előny a szilánkmentes törés – és ha már egyszer kényszerűen takarítottad az autódat, akkor tudod mit jelent. Ezeket a leggyengébb autófóliák is tudják, de ne dőlj be a reklámnak! Vigyázat! Nem minden fólia képes érzékelhető hővédelemre.

       GYEREKESEK FIGYELEM! Miért kell, hogy gyöngyözzön a homloka a kicsinek a gyerekülésben? A légkondi nem mehet, mert az sem jó neki. Na, ezért kell a jól kiválasztott autófólia!

A bejegyzés trackback címe:

https://autouvegfoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr5316232050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Piackutatás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, autófóliázás, chiptuning, sos zárjavítás, lakásdekoráció

piackutatás és közvéleménykutatás az entercomtól autófóliázás vízvezeték szerelő árak, vízszerelő a petersegit.hu honlapon hegesztés és lemezmegmunkálás

multijogsi piackutatás

soso zarjavitas budapest

kiváló lakásdekoráció a designfurdoszoba oldalon Piackutatás és autófóliázás, vízvezeték szerelő árak budapest, lemezmegmunkálás, sos zarjavitas, chiptuning, lakásdekoráció